UUTISARKISTO

"HÄMÄRÄHOMMAT" onnistuu keskiviikkona 17.11. klo 16.30 lähtö Katrinrannasta - ennakkoilmoittautuminen suotava, muttei pakollinen - paikalle voi tulla kurkkimaan, ja jos jännittää, sisko, veli, iskä tai äiti mukaan - tietenkin taskulampun ja saappaiden ja järkevän pukeutumisen lisäksi! Kodassa vielä grillataan joten hakijaa ei tarvita ennen klo 18.30!

RUSKARETKI toteutui sittenkin vaikka koronan takia jouduttiin majoitusta vaihtamaan ja matkanjohtajiksi saatiin Jokke ja Upi ja keittiövastaavana toimi Anne. Matkakertomus erikseen

SYYSKOKOUS Riihenmäen koululla torstaina 11.11. klo 18.30 jossa esillä sääntömääräiset asiat. Tule mukaan vaikuttamaan ensi vuoden toimintaan- hyvät ideat tervetulleita! kokouksen jälkeen Jukka neuvoo halukkaille uusista saunanvarausohjeista- ole kuulolla! Jos et pääse paikanppäälle, sovitaan nettiyhteydestä!

SEURATIEDOTE alkaa ilmestymään pari kertaa vuodessa – sähköpostinsa seuralle ilmoittaneet saavat sen automaattisesti, ja ne joilla ei e-postia ole, voivat hakea painetun kappalen Katrinrannasta.  

 

kuvat yllä talkoista 26.9. jossa parhaimmillaan liki 20 talkoolaista!

Lapin ruskaretki järjestyy perinteiseen tapaan syyskuussa 11.-18.9, ja siitä lisäinfoa Make Pajulalta jolle myös ilmoittautumiset 31.3. lähtien! Matkaa taitetaan bussilla ja majoituspaikkana on ”Vasatokka”, 10 km Inarin keskustasta, Muddusjärven rannalla. Retkeläiset kokkaavat keskenään hieman nyyttäriperiaatteella, paitsi viimeisen illan juhlallinen poronkäristys lisukkeineen sisältyy kokonaishintaan – alustavasti rinkkaretkeläisille vaeltajille 185€ ja päiväretkiläisille 250€. 

MELONTARETKI kokeneille melojille Pohjois-karjalaan 13.-17.7. Lisätietoja ja ilmoittautuminen Seijalle p. 040-584 3607.  

Kesäretken tarkempi ohjelma (8.-9.7. / Bengtskär-Örö) toimitetaan halukkaille etukäteen kun ilmoitat osoitteesi, mutta ovat jaossa myös kevätkokouksessa! ilmoittautuneita jo on 35, bussissa on tilaa ja majoitusta saamme varattua lisää ainakin huhtikuulle.  Merkkaa nyt jo tapahtuma allakkaasi, että saat nuo päivät vapaiksi – luvassa täyspäiväistä ohjelmaa niin kulttuurin, historian ja luonnon parissa- ja tietenkin hyvässä seurassa! Jäsenhinta 140 € sis. mm. bussimatkat, venematkat, kaksi ateriaa ja aamiaiset, opastukset Viikinkikylässä Rosalassa, Bengtskärin majakalla ja Örössä, majoituksen ja saunaillan merenrannalla! 4-14v lapset pääsevät mukaan puoleenhintaan, ja jos paikkoja riittää, voi myös ei-jäseniä houkutella mukaan (220€) Lisätietoja tapahtumasta ja varukset Iralta - mitä pikemmin, sen parempi! Koronarajoitukset huomioidaan matkustaja määrässä, ja tämä koskee luonnollisesti myös majoittumista ja venematkaa! Lähtö torstaina n. klo 6.30 linja-autoasemalta ja paluu perjantainan. klo 22 samaan paikkaan!

Tahko Pihkala -kävelytempaukseen 22.5. osallistuu koko kunta - kirjaa kävelysi 1.5.-30.9 väliseltä ajalta! Karjalaisten lenkille lähdetään porukalla Iran ja Sarin mukana kirjaston edestä lauantaina 8.5. klo 12 -matkaa kertyy kuutisen kilometriä ja maisema on maalaismaisemaa-tahti rauhallinen joten reippaasti mukaan kokeilemaan kävelyä! Lenkki toteutui 9:n naisen turvin. 

KEVÄTKOKOUS pidettiin Katrinrannassa torstaina 20.5. klo 18.30. Lue TÄSTÄ kevätkokouksen kuvakertomus.

---

UUTISET