UUTISET

Pukukopin avaimen haltijat pääsevät jälleen vaihtamaan vaatteita sisätiloihin turvaetäisyydet ja desinfiointi huomioiden LAUANTAINA 10.4. lähtien.

Pyrimme myös vuokraamaan saunaa max. 6 hengen porukoille 14.4. alkaen, katso saunakalenterin sivuilta lisää! Seuraamme koronatilannetta päivittäin ja lyhyelläkin varoituksella saattaa tulla muutoksia joten seuraa sinäkin!

Tahko Pihkala -kävely siirtyy toukokuuhun 22.5 kunnan kanssa yhdessä järjestyväksi tapahtumaksi, ja kevätkokous pidetään Katrinrannassa torstaina 20.5.

KESÄRETKELLE saattaa löytyä peruutus paikkoja toukokuussa, kyselyt ja varaukset Iralle, majoitus- ja laivamatkat vahvistettu 35:lle, joten varausmaksuja (50€) maksellaan huhtikuun aikana seuran tilille viitteellä 123. (huom viitenro muuttunut!) Makelle viestinä/e-postina ilmoittautumisia myös syyskuun RUSKARETKELLE, päiväretkeläisille muutama paikka vapaana.

Kesäretken tarkempi ohjelma (8.-9.7. / Bengtskär-Örö) toimitetaan halukkaille etukäteen kun ilmoitat osoitteesi, mutta ovat jaossa myös kevätkokouksessa! ilmoittautuneita jo on 35, bussissa on tilaa ja majoitusta saamme varattua lisää ainakin huhtikuulle.  Merkkaa nyt jo tapahtuma allakkaasi, että saat nuo päivät vapaiksi – luvassa täyspäiväistä ohjelmaa niin kulttuurin, historian ja luonnon parissa- ja tietenkin hyvässä seurassa! Jäsenhinta 140 € sis. mm. bussimatkat, venematkat, kaksi ateriaa ja aamiaiset, opastukset Viikinkikylässä Rosalassa, Bengtskärin majakalla ja Örössä, majoituksen ja saunaillan merenrannalla! 4-14v lapset pääsevät mukaan puoleenhintaan, ja jos paikkoja riittää, voi myös ei-jäseniä houkutella mukaan (220€) Lisätietoja tapahtumasta ja varukset Iralta - mitä pikemmin, sen parempi! Koronarajoitukset huomioidaan matkustaja määrässä, ja tämä koskee luonnollisesti myös majoittumista ja venematkaa! Lähtö torstaina n. klo 6.30 linja-autoasemalta ja paluu perjantainan. klo 22 samaan paikkaan!

rosala.johku.com/fi_FI/retket-risteilyt/risteily-bengtskarin-majakalle-rosalan-viikinkikeskukseen

www.visitoro.fi

Lapin ruskaretki järjestyy perinteiseen tapaan syyskuussa 11.-18.9, ja siitä lisäinfoa Make Pajulalta jolle myös ilmoittautumiset 31.3. lähtien! Matkaa taitetaan bussilla ja majoituspaikkana on ”Vasatokka”, 10 km Inarin keskustasta, Muddusjärven rannalla. Retkeläiset kokkaavat keskenään hieman nyyttäriperiaatteella, paitsi viimeisen illan juhlallinen poronkäristys lisukkeineen sisältyy kokonaishintaan – alustavasti rinkkaretkeläisille vaeltajille 185€ ja päiväretkiläisille 250€.

https://vasatokka.fi/matkailu/majoitus/?gclid=EAIaIQobChMI9_fC8-6y7wIVjJKyCh1USwRmEAAYASAAEgIPO_D_BwE