UUTISET

Uudenmaan AVI:n tiukentuneiden säännösten takia hallitus neuvotteli uudesta tilanteesta 9.1. ja päätyi ainakin muutamaksi viikoksi saunan sulkemiseen. Vielä keskiviikoksi 13.1. varatut vuorot ovat voimassa, mutta sen jälkeen kaikki vuorot joudutaan perumaan ja uusia varauksia otamme vasta AVI:n ohjeiden mukaan - luultavasti helmikuun puolella. Olemme pahoillamme jo varattujen vuorojen peruuntumisesta, maksut palautetaan luonnollisesti Jukan kautta. PYSYTÄÄN TERVEINÄ ja hoidetaan rokotukset.

15.1.2022 kirjattu "rakastu talviuintiin" tapahtuma ON SIIRRETTY MAALISKUULLE.

LAUANTAINA 26.3.2022 tulee olemaan koko perheen ulkoilutapahtuma, jossa myös luvassa makkaran ja lettujen paistoa, kahvitusta ja toimintaan tutustumista; kunnanpäättäjiä unohtamatta!

Talviuinnin SM:iin helmikuussa ollaan näillä näkymin vielä lähdössä - huomioikaa että kisoissa esitettävä rokotustodistus. Lisätietoja Jukalta, sillä vielä ehtii mukaan!

Syyskokouksessa julkaistu toimintasuunnitelma 2022 löytyy sähköpostinsa seuraan ilmoittaneille, mutta myös Katrinrannasta paperisena ellei Sinulla sähköpostia ole!

Ymmärrystä ja yhteistyötä vallitsevassa tilanteessa toivoen, rauhallista joulunjatkoa ja mukavaa vuodenvaihdetta kaikille! T. Mäntsälän retken hallitus.

--- 

UUTISARKISTO