UUTISET

Saunomisen vakiovuorot alkaneet, koronaa vältellen max 8/ ryhmä, tavoitteena vain kerta/viikko, mutta jos samana päivänä vapaita vuoroja toki saa varata! Mattimyöhäsille näin aluksi mahdollisuus maksaa kassaan saunalla, silloin nimi on löydyttävä allakasta. Varaus maksetaan varattaessa, ohjeet varauskalenterissa. PUKUKOPIN AVAIMIA on yhä palauttamatta Pekalle - uusjako tapahtuu syksyllä HINTAAN 50€/kausi, (palautus 20€) MIKÄLI "vanhoja" avaimia ei palauteta lähiviikkoina, lukko vaihdetaan ja uutta avainta on turha enää anella. UUSI kesäpukukoppi kuitenkin käytössä, joten taivasalla ei tarvitse vaatteita vaihtaa!

KUNNIOITA YKSITYISTILAISUUS-kylttiä- ethän sinäkään halua ylimääräisiä kuokkavieraita vaikkapa 50-vuotispäivillesi jossa ohjelma juuri käynnistynyt kun kourallinen uimareita "ihan äkkiä vaan pulahtaa" vieraiden keskeltä?

Pyrimme laittamaan kalenteriin varausvuorot, mutta hoidamme TALKOOVOIMIN Katrinrantaa, ja joskus jopa unohtaminen on inhmillistä! -Iralta voi omaan käyttöön saunaa ja Paviljonkia kysyä: 30€/tunti, minimi 2t (jäseniltä, muut +10€) Koronan takia mitään isompia talkoita ei myöskään olla järjestetty - uutta varastoa ja pukukoppia kunnostetaan vähitellen, ja toki apukin on tervetullutt a- maalaus- ja sähköhommia ainakin luvassa, ja vähän pihan kivetys/laatotustöitä- Pekalta, Upilta ja Jukalta lisätietoja!

Avantouinti siis tauolla- nyt nautitaan KESÄSTÄ!

TIISTAIMELONNAT alkaneet: lisätietoja Pekka Puistolta.
MELONTARETKI kokeneille melojille Pohjois-karjalaan 13.-17.7. Lisätietoja ja ilmoittautuminen Seijalle p. 040-584 3607.

Saunavuorot jatkuvat varauskalenterissysteemilla 8 hlöä/40€ varaus juhannukseen ast.i Muita yksityisiä vuoroja tarjotaan miten ehdimme. Iralle kyselyt. katso saunakalenterin sivuilta lisää! Seuraamme koronatilannetta päivittäin ja lyhyelläkin varoituksella saattaa tulla muutoksia joten seuraa sinäkin!

Tahko Pihkala -kävelytempaukseen 22.5. osallistuu koko kunta - kirjaa kävelysi 1.5.-30.9 väliseltä ajalta! Karjalaisten lenkille lähdetään porukalla Iran ja Sarin mukana kirjaston edestä lauantaina 8.5. klo 12 -matkaa kertyy kuutisen kilometriä ja maisema on maalaismaisemaa-tahti rauhallinen joten reippaasti mukaan kokeilemaan kävelyä! Lenkki toteutui 9:n naisen turvin.

Varasto/pukukoppi valmistumassa, pienimuotoisiin talkoisiin (mm. maalausta) voi ilmoittautua Jukalle, Upille tai Pekalle!

Ilmoittautumisia syyskuun RUSKARETKELLE, päiväretkeläisille muutama paikka vapaana.

rosala.johku.com/fi_FI/retket-risteilyt/risteily-bengtskarin-majakalle-rosalan-viikinkikeskukseen

www.visitoro.fi

Lapin ruskaretki järjestyy perinteiseen tapaan syyskuussa 11.-18.9, ja siitä lisäinfoa Make Pajulalta jolle myös ilmoittautumiset 31.3. lähtien! Matkaa taitetaan bussilla ja majoituspaikkana on ”Vasatokka”, 10 km Inarin keskustasta, Muddusjärven rannalla. Retkeläiset kokkaavat keskenään hieman nyyttäriperiaatteella, paitsi viimeisen illan juhlallinen poronkäristys lisukkeineen sisältyy kokonaishintaan – alustavasti rinkkaretkeläisille vaeltajille 185€ ja päiväretkiläisille 250€.

https://vasatokka.fi/matkailu/majoitus/?gclid=EAIaIQobChMI9_fC8-6y7wIVjJKyCh1USwRmEAAYASAAEgIPO_D_BwE

---

UUTISARKISTO