UUTISET

Saunomisen vakiovuorot alkaneet, max. 12/vuoro, tavoitteena vain kerta/viikko, mutta jos samana päivänä vapaita vuoroja toki saa varata! Mattimyöhäsille näin aluksi mahdollisuus maksaa kassaan saunalla, silloin nimi on löydyttävä allakasta. Varaus maksetaan varattaessa, ohjeet varauskalenterissa. PUKUKOPIN AVAIMIA on yhä palauttamatta Pekalle - uusjako tapahtuu syksyllä HINTAAN 50€/kausi, (palautus 20€. UUSI kesäpukukoppi kuitenkin käytössä, joten taivasalla ei tarvitse vaatteita vaihtaa!

KUNNIOITA YKSITYISTILAISUUS-kylttiä- ethän sinäkään halua ylimääräisiä kuokkavieraita vaikkapa 50-vuotispäivillesi jossa ohjelma juuri käynnistynyt kun kourallinen uimareita "ihan äkkiä vaan pulahtaa" vieraiden keskeltä?

Pyrimme laittamaan kalenteriin varausvuorot, mutta hoidamme TALKOOVOIMIN Katrinrantaa, ja joskus jopa unohtaminen on inhmillistä! -Iralta voi omaan käyttöön saunaa ja Paviljonkia kysyä: 30€/tunti, minimi 2t (jäseniltä, muut +10€). Uutta varastoa ja pukukoppia kunnostetaan vähitellen, ja toki apukin on tervetullutt a- maalaus- ja sähköhommia ainakin luvassa, ja vähän pihan kivetys/laatotustöitä- Pekalta, Upilta ja Jukalta lisätietoja!

"HÄMÄRÄHOMMIA" koululaisten hiihtolomalla keskiviikkona 20.10. klo 17-19 - patikoimme Orikalliolle luolaan ja palatessa Katrinrantaan odottaa makkaranuotio paistajia! Ilmoittautumiset Iralle- 10 nopeinta mahtuu Sarin ja Hannan kehittämälle retkelle! 

AVANTOUINNIT täydessä käynnissä ma, ke ja pe -vuorot maksetaan varauksen yhteydessä ja ongelmatilanteissa voi kysyä apua Jukalta tai Arilta. Varattua vuoroa ei makseta takaisin peruutuksen sattuessa, mutta niitä voi vaihdella vaikka kavereiden kesken.

RUSKARETKI toteutui sittenkin vaikka koronan takia jouduttiin majoitusta vaihtamaan ja matkanjohtajiksi saatiin Jokke ja Upi ja keittiövastaavana toimi Anne. Matkakertomus erikseen

SYYSKOKOUS Riihenmäen koululla torstaina 11.11. klo 18.30 jossa esillä sääntömääräiset asiat.  

SEURATIEDOTE alkaa ilmestymään pari kertaa vuodessa – sähköpostinsa seuralle ilmoittaneet saavat sen automaattisesti, ja ne joilla ei e-postia ole, voivat hakea painetun kappalen Katrinrannasta.  

 

kuvat talkoista 26.9. jossa parhaimmillaan liki 20 talkoolaista!

--- 

UUTISARKISTO