UUTISET

TALVIUINTITAPAHTUMA lauantaina 14.1.2023 onnistui yli odotusten - uimareita, saunojia ja kahvittelijoita oli yli 70 päivän aikana ja uusia harrastajia saatiin koukutettua ainakin kymmenkunta-harmaasta kelistä huolimatta! Hallituksen jäseniä oli paikalla kertomassa toiminnastamme lisää ja saimme näkyvyyttä myös Mäntsälän uutisissa.’

Kokkilan avantouintikisoista saaliina useita mitaleita seitsemän osanottajan voimin- kirsikkana kakussa tietty viestin hopea jossa uivat Jukka Yli-Viikari, Saija Hellström, Anne Ollila ja Ira Aaltonen. Ykilösuorituksista saivat pronssimitaleita Jukka, Saija ja Jaana Rautelin - tästä on hyvä jatkaa SM-kisoihin Peurungalle 3.-5.2.2023!

KEVÄINEN SAARISTORETKI Bengtskäriin ja Öröseen nyt jo kolmannen kerran, ja mikä parasta, haahkojen pesintäaikaan 18.-19.5. Helatorstai on vapaapäivä, ja toivottavasti monella on mahdollista ottaa myös perjantai vapaaksi. Paikkoja ja yöpymistä kun kyseltiin jo joulukuussa oli jo parhaat viikonloput varattuja! Joten tänne otetaan sitovia ilmoittautumisia, jotka vahvistetaan maksamalla varausmaksu 50€ seuran tilille FI09 42100010064598 (viitteeseen 000 123). Loppumaksu jäseniltä 100€ (12v ja alle puoleen hintaan) retken alkuun mennessä; ei-jäsenet maksavat 50€ + 140€.
Alustava matkaohjelma sisältöineen:
n. klo 7. Lähtö Mlän l-a asemalta, pysähdys Lohjalla, perilla Kasnäsissä n. klo10.30, josta lautta lähtee.
Klo 13 perillä Örössä, jossa lounas ja halukkaille opastettu tutustuminen saareen ja kasemattiin.
Illalla sauna meren rannalla ja vapaata ohjelmaa, ruokailu joko omakustanteisesti ravintolassa tai
Upseeritoimiston yhteisissä tiloissa joissa mikro ja jääkaappi ja neljä 4-5 h huonetta majoittautumiseen. (Muutama hotellipaikka lisämaksusta).
Aamiainen ja omaa aikaa kunnes laiva vie Bengtskäriin n klo 11.
Majakalla opastus, omaa aikaa tutustumiseen ja lounas, laiva lähtee takaisin mantereelle noin klo
15.30, mahdollisuus vielä pysähtyä Amos Anderssonin museolla ennen paluumatkaa bussilla.
22 nopeinta ehtii mukaan – 10 paikkaa jo varattuina, ja mikäli tilaa on vielä helmikuussa, tarjoamme osallistumismahdollisuuden myös muille Uudenmaan ladun jäsenseuralaisille!
Ilmoittautuminen Iralle, mielellään sähköpostitse, johon myös omat yhteystiedot ja mahd ruoka-allergiat ym. huomioitavat asiat. Seuran e-posti mantsalanretki@gmail.com tai puh 0400 880 342.


Tämä rouva hautoi aivan majakan ulko-oven vieressä, ja kun häntä aikamme seurattiin, ehti jo
kolme poikasta kuoriutua. Haahkat ovat kotkia, haukkoja ja muita saalistajia paossa saarella, jossa yllättävää kyllä - ihmiset takaavat pesintärauhan!

www.visitoro.fi
www.bengtskar.fi

HUOM! Tulevista tapahtumista saat parhaiten tietoa sivulta TOIMINTA

--- 

UUTISARKISTO