UUTISET

TIISTAIMELONNAT alkaneet: lisätietoja Pekka Puistolta.
MELONTARETKI kokeneille melojille Pohjois-karjalaan 13.-17.7. Lisätietoja ja ilmoittautuminen Seijalle p. 040-584 3607.

KEVÄTKOKOUS pidettiin Katrinrannassa torstaina 20.5. klo 18.30. Lue TÄSTÄ kevätkokouksen kuvakertomus.

Saunavuorot jatkuvat varauskalenterissysteemilla 8 hlöä/40€ varaus juhannukseen ast.i Muita yksityisiä vuoroja tarjotaan miten ehdimme. Iralle kyselyt. katso saunakalenterin sivuilta lisää! Seuraamme koronatilannetta päivittäin ja lyhyelläkin varoituksella saattaa tulla muutoksia joten seuraa sinäkin!

Tahko Pihkala -kävelytempaukseen 22.5. osallistuu koko kunta - kirjaa kävelysi 1.5.-30.9 väliseltä ajalta!

Karjalaisten lenkille lähdetään porukalla Iran ja Sarin mukana kirjaston edestä lauantaina 8.5. klo 12 -matkaa kertyy kuutisen kilometriä ja maisema on maalaismaisemaa-tahti rauhallinen joten reippaasti mukaan kokeilemaan kävelyä! Lenkki toteutui 9:n naisen turvin.

Varasto/pukukoppi valmistumassa, pienimuotoisiin talkoisiin (mm. maalausta) voi ilmoittautua Jukalle, Upille tai Pekalle!

KESÄRETKELLE saattaa löytyä peruutus paikkoja toukokuussa, kyselyt ja varaukset Iralle, majoitus- ja laivamatkat vahvistettu 35:lle, joten varausmaksuja (50€) maksellaan huhtikuun aikana seuran tilille viitteellä 123. (huom viitenro muuttunut!) Makelle viestinä/e-postina ilmoittautumisia myös syyskuun RUSKARETKELLE, päiväretkeläisille muutama paikka vapaana.

Kesäretken tarkempi ohjelma (8.-9.7. / Bengtskär-Örö) toimitetaan halukkaille etukäteen kun ilmoitat osoitteesi, mutta ovat jaossa myös kevätkokouksessa! ilmoittautuneita jo on 35, bussissa on tilaa ja majoitusta saamme varattua lisää ainakin huhtikuulle.  Merkkaa nyt jo tapahtuma allakkaasi, että saat nuo päivät vapaiksi – luvassa täyspäiväistä ohjelmaa niin kulttuurin, historian ja luonnon parissa- ja tietenkin hyvässä seurassa! Jäsenhinta 140 € sis. mm. bussimatkat, venematkat, kaksi ateriaa ja aamiaiset, opastukset Viikinkikylässä Rosalassa, Bengtskärin majakalla ja Örössä, majoituksen ja saunaillan merenrannalla! 4-14v lapset pääsevät mukaan puoleenhintaan, ja jos paikkoja riittää, voi myös ei-jäseniä houkutella mukaan (220€) Lisätietoja tapahtumasta ja varukset Iralta - mitä pikemmin, sen parempi! Koronarajoitukset huomioidaan matkustaja määrässä, ja tämä koskee luonnollisesti myös majoittumista ja venematkaa! Lähtö torstaina n. klo 6.30 linja-autoasemalta ja paluu perjantainan. klo 22 samaan paikkaan!

rosala.johku.com/fi_FI/retket-risteilyt/risteily-bengtskarin-majakalle-rosalan-viikinkikeskukseen

www.visitoro.fi

Lapin ruskaretki järjestyy perinteiseen tapaan syyskuussa 11.-18.9, ja siitä lisäinfoa Make Pajulalta jolle myös ilmoittautumiset 31.3. lähtien! Matkaa taitetaan bussilla ja majoituspaikkana on ”Vasatokka”, 10 km Inarin keskustasta, Muddusjärven rannalla. Retkeläiset kokkaavat keskenään hieman nyyttäriperiaatteella, paitsi viimeisen illan juhlallinen poronkäristys lisukkeineen sisältyy kokonaishintaan – alustavasti rinkkaretkeläisille vaeltajille 185€ ja päiväretkiläisille 250€.

https://vasatokka.fi/matkailu/majoitus/?gclid=EAIaIQobChMI9_fC8-6y7wIVjJKyCh1USwRmEAAYASAAEgIPO_D_BwE