UUTISET

Sunnuntaina 27.11. klo 9 kokoontuminen seurojentalon parkkipaikalle ja lähtö vuoden viimeiselle päiväpatikkaretkelle Espoon Oittaaseen Osku Kannusmäen johdolla. Lisätiedot häneltä p. 040 801 8227.

Sauna lämpenee jälleen maanantaisin ja perjantaisin – NUORILLLE kädenojennus saunomisessa syyskuusta lähtien maanantain klo 16.30 vuoroon maksutta kun osallistuu lämmittämiseen ja puiden ja veden hakemiseen.

ELÄKELÄISET saunovat perjantaisin klo 15-16.30 “vanhalla systeemillä” paikan päällä lippaaseen maksamalla; kuitenkin max. 12 saunojaa kerralla.

Kranssikurssi ja sienikurssi jouduttiin valitettavasti perumaan vähäisen ilmoittautuneiden ja sienien puutteen takia.

Taas talkoiltu ja saunapuut alkaa olla pilkottuina katon alla ja pihapiiri talvea varten siisti. Uudet pukutilat ja varasto jo käyttökunnossa ja valaistushan on toiminut jo syyskuussa - sammuu muuten automaattisesti klo 23 eli yöuinteja ei suositella ainakaan talvella! KIITOS jälleen talkoolaisille - liki 20 tälläkin kertaa ja Annen keittämä hernesoppa maistui! Luvattu sade tuulineen oli vaisu eikä menoa haitannut ja nyt valmistaudutaan syyskokoukseen Ehnroosin koululla 17.11. klo 18.30, kahvittelua 18 alkaen. Ensi vuoden talousarviosta ja toimintasuunnitelmasta haluamme kuulla SINUNKIN mielipiteesi, joten tervetuloa kehittämään toimintaamme! Tilaisuus myös tutustua uuteen Ehnroosin kouluun!

Uusia lisätiloja Katrinrannassa, lähestyvää joulua ja muutenkin mukavaa yhdessäoloa juhlistetaan koko porukan juhlaillallisella saunomisineen ja kylpyineen Korttiston tilalla joulukuussa ja tammikuussa - siitä vielä lähempänä lisää! Perinteistä joulupuuroa unohtamatta!

--- 

UUTISARKISTO