TOIMINTAA

Toiminnan tarkoituksena on ohjata ja innostaa ihmisiä terveellisen ja luonnonläheisen liikunnan pariin. ULKOILE-OSALLISTU-VAIKUTA on jälleen Suomen ladun slogan myös vuodelle 2023 ja meidän on sitä helppo noudattaa.

VUOSI 2022 oli kovin touhukas koronan vihdoin helpotettua – kesäretkiä tehtiin kaksi, lähimaastoissa retkeiltiin sekä keväällä että syksyllä, melontaa tarjottiin ihan kurssia myöten ja sauna lämpeni säännöllisesti kolme kertaa viikossa. Lapsille oli tarjolla mörrimöykkyilyä ja nuorille oli alkusyksystä tarjolla ilmainen saunavuoro. Uudisrakennus jossa työkaluille omat tilat, kesäpukuhuone ja lämmitetty keittiövarustettu “varapukuhuone” arkistokaappeineen valmistui vihdoin syksyllä. Valaistus uusittiin ja laajennettiin, piha-alueita siistittiin ja laajennettiin, talkoita järjestettiin ainakin viidet ja vuosi huipentui “saunalliseen illalliseen” Kortistolla Ohkolassa ensin seuran aktiivisimmille talkoolaisille, ja tammikuussa toinen erä. Joulupuuroa, joulusaunaa ja uudenvuodensaunaa unohtamatta oli mennyt vuosi todella tapahtumarikas, ja lähes samalla meiningillä jatketaan vuonna 2023.
---
Tulevia tapahtumia 2023:

Lokakuussa ehdittäneen vielä talkoilla talven puut saunaan ja Marraskuussa myöhäistään odottaa syyskokous ja mahdolliset iltamat.

Joulukuun perinteinen puuroilta ja joulusauna taas luvassa- tarkempia päivämääriä näet alla sitä mukaa kun saamme ne päivitettyä!

Tervetuloa mukaan vireään toimintaan – etenkin lapsille ja nuorille haluaisimme tarjota elämyksiä, mutta vetäjistä tällä hetkellä puutetta – otathan yhteyttä jos tunnet omaksesi- koulutusta järjestyy Suomen ladun kautta!
---
Mäntsälän Retki ry:n matkaehdot

Matkan peruutus: Matkavaraus on sitova, kun varausmaksu on maksettu. Varausmaksua ei palauteta. Viimeistään 14 vuorokautta ennen perutuista matkoista palautetaan puolet maksetusta loppusummasta. Sairastapauksissa maksettu loppusumma palautetaan lääkärintodistusta vastaan.