UUTISET

---
HUOM! Tulevista tapahtumista saat parhaiten tietoa sivulta TOIMINTA
---
Vuoden 2023 viimeinen Tiedote 4 on ilmestynyt ja se on lähetetty jäsenille heidän Suomen Ladulle ilmoittamiin sähköpostiosoitteisiin. Mikäli et saanut tiedotetta, käythän tarkistamassa Suomen Ladun sivuilta, onko sähköpostisi ilmoitettu sinne oikein. Itseasioinnin kirjautumisosoite on suomenlatu.fi/jasenpolku. Jäsentiedotteita on tulostettu myös joitakin kappaleita Katrinrannan postilaatikkoon noudettavaksi.
---
TALVIUINTI-kisat lähestyvät taas.
Ensimmäiset ovat Salossa, Kokkilassa 6.1.2024.
www.salonseudunavantouimarit.fi/kokkilan-kisat
SM-kisat Peurungassa 2.-4.2.2024.
www.suomenlatu.fi/tapahtumia/talviuinnin-sm-kilpailut
Lisätietoja osallistumisesta ja maksuista Jukalta p. 040-513 6869 tai mantsalanretki@gmail.com
---
TILAA JÄSENMAKSULASKU E-LASKUNA

Lue E-laskun tilaamisohjeet pankkisi sivuilta. E-laskun tilaamiseen tarvitset kolme tietoa: 1) jäsenmaksulaskun viitenumeron 2) uuden jäsennumerosi (eli asiakasnumeron), jonka löydät vuoden 2023 jäsenmaksulaskulta tai Jäsenpolusta 3) verkkopankissa haettava laskuttajan nimi on "Suomen Latu ry". www.suomenlatu.fi/jasenille/tilaa-e-lasku. Omat tiedot löytää kätevästi osoitteesta: Itseasioinnin kirjautumisosoite on suomenlatu.fi/jasenpolku. mm jäsenkortti löytyy tuolta.
---
SYYSTIEDOTE ilmestynyt sähköposteihinne, mikäli osoite SUOMEN LADUN tilastoissa ajantasalla. Muutoksista ilmoitathan suoraan Ladulle? Painettu versio saatavilla Katrinrannan postilaatikosta
---
Vielä runsaasti saatavilla Mäntsälän retken logolla olevia pipoja: Väreinä vihreä sekä beige, vuorellinen ja vuoreton malli. Pipo trikoisena hintaan 15.00 €/ kpl. Pipo fleece-vuorella hintaan 17.00 €/ kp.l Saatavilla heti Teija Mattila p. 040 512 1037.

Kylpytakkeja saamme myös lisää tilauksesta. Koot L ja XL ovat riittävän pitkiä, mutta eivät ehkä kovin laajoja kietaistavaksi. Paksu lämmin frotee, iho kuivuu nopeasti tämän alla! Jos haluat edustaa seuraamme kisoissa, hinta 40€, muille 80€ (omakustannushinta). Rintamukseen on myös mahdollista saada oma nimi kirjailtua (+5€). Lisätietoja Iralta p. 0400 880 342.

---
KEILAAMINEN on nyt myös mahdollista seuramme jäsenille sunnuntaisin klo 14-16 varattavilla vuoroilla seuran omaa jäsenkorttia näyttämällä, kun ensin on puhelimitse tai sähköpostitse tehnyt varauksen. Jäsenkortin saa hakea lainaksi Jukalta/Iralta ja palauttaa keilailun jälkeen.

---
UUTISARKISTO