TAPAHTUMAT

Mäntsälän retkessä tapahtuu


Mäntsälän Retken kesän melontareissu jäsenille "Wanhan witosen" - melontareitille (Petäjävesi -Jämsänkoski) ajalla 24.-27.6.

Mahdollisuus myös yöpymiseen mökissä (vaatimaton, 6–8 henk.) tai teltassa. Saareen on kulku "soutuvenetaksilla" (200 m rannasta). Saaressa ryhmällemme lämpiää savusauna, saaressa on hyvä uimaranta, patikoida voi luontopolulla (n. 1,5 km) tai kokeilla vaikkapa melontaa tai yöpymistä teltassa. Saaressa on keittokatos ja nuotiopaikka (ei sähköjä)....

Mäntsälän Retken ruskamatka jäsenille Saariselän Lapinhämeeseen 7.-14.9.2024. Matkan hinta päiväretkeläisiltä 420 € ja rinkkaryhmäläisiltä 205 €. hinta sisältää kuljetukset (lounas meno- ja tulomatkalla), majoituksen ja perillä yhdessä valmistettavat ateriat.

Matkaehdot

19.02.2024

Matkan peruutus: Matkavaraus on sitova, kun varausmaksu on maksettu. Varausmaksua ei palauteta. Viimeistään 14 vuorokautta ennen perutuista matkoista palautetaan puolet maksetusta loppusummasta. Sairastapauksissa maksettu loppusumma palautetaan lääkärintodistusta vastaan.